corien_driessen_opdrachtgevers en referenties
Home
.............................................
Corien Driessen
.............................................
Trainingen op maat
.............................................
Opdrachtgevers & referenties
.............................................
Contact
.............................................

Opdrachtgevers en referenties

Training Klantgericht communiceren
DWI, Amsterdam
Trainer Pauline van der Mik: “Corien heeft veel aandacht en belangstelling voor alle cursisten. Zij weet snel een prettige sfeer te creren. Cursisten ervaren de oefensituaties waarbij zij als acteur bepaald gedrag neerzet als herkenbaar en realistisch en niet overdreven. Corien geeft duidelijke feedback, ze doseert daarin ook en mijn ervaring is dat cursisten zich er goed in herkennen. Onze samenwerking is heel plezierig; we stemmen makkelijk af.  Corien gaat voor het resultaat voor de deelnemers.”

Professionaliseringsdagen voor thuiszorgorganisatie
Contactzorg, Heemstede
Meggie Bottelier, directeur Contactzorg: “Ik heb de samenwerking met jou als reuzepositief ervaren. Je komt duidelijk en enthousiast over en absoluut als iemand die haar werk serieus neemt. Ik kijk  terug op een zeer prettig evaluatiegesprek en hoop in de toekomst weer met je in zee te kunnen gaan”
Yvonne Bussemaker, deelnemer Contactzorg: “Ik vond het een leerzame, gezellige en spontane dag die werkelijk voorbij vloog! De interesse, betrokkenheid en het enthousiasme van jou en je collega, zorgden ervoor dat een ieder in mijn groep zich op een ontspannen, spontane en eerlijke manier durfde te uiten. Het resultaat: een leuke en leerzame dag, waar het nagestreefde doel absoluut werd bereikt!”

Workshops Omgaan met lastig gedrag van ouders
Project Preventie Seksuele Intimidatie, Utrecht
Anke Visser, projectleider Project preventie seksuele intimidatie (PPSI):
Corien Driessen verzorgt op de jaarlijkse conferenties van het Project preventie seksuele intimidatie praktische workshops rondom gesprekstechnieken. Zij treedt daarin op als acteur n als trainer. Onze conferentiedeelnemers geven hiervoor een hoge waardering op hun evaluaties”
Uit de deelnemerevaluatie van de PPSI-conferentie: “De workshops van Corien Driessen waren eigenlijk te kort. Zo boeiend, leerzaam!”

corien_driessen